Türkiye Terbiye Sanayicileri Başkanı Dr.Vehbi Canpolat’ın ziyareti

27.04.2015 günü Türkiye Terbiye Sanayicileri Başkanı Dr.Vehbi Canpolat bölümümüz öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştığı bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Tekstil terbiye sektörünün, sermaye yoğun bir sektör olmasının yanı sıra bilgi birikimi ve yetişmiş insan gücü gerektirdiğini önemle vurgulamıştır.

Canpolat öğrencilere, eğitimleri devam ederken sanayi ile sıcak ilişkiler kurmalarını, yapacakları sanayi stajları ile bilgilerini pekiştirmelerini tavsiye etmiş: bu durumun, çalışma hayatına başladıklarında kendilerini daha avantajlı kılacağını belirtmiştir. Öğrencilere iş hayatında yaşayacakları zorluklarla moral bozukluğu yaşamamaları gerektiğini, yaptıkları iş ne olursa olsun, en iyisi olmalarını hedeflemelerini, rakiplerinden farklılık yaratmalarını, öğrencilikten başlayarak mesleki olarak kendilerini geliştirmelerini, bu gelişimi mümkünse sanayinin içinde yapmalarını, yenilikçi, araştırmacı ve sabırlı olmalarını önermiştir.

TTSB1 TTSB

Bize Ulaşın!

Lütfen mesajınızı yazınız.. En kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır..

Sending