50. Yıl kutlamamız

50.yil

Bölümümüzün kuruluşunun ellinci yılını 29 ekim Cumartesi günü büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutladık ve Ege Üniversitesinin ve Bölümümüzün mensubu olmanın haklı gururunu ve hazzını birçok eski mezunumuz ve dostlarımız ile birlikte gündüz Bölümümüzde akşam ise kutlama yemeğinde beraberce  doyasıya yaşadık. Cumartesi günü kutlama programına katılan bütün arkadaşlarıma ve özellikle bu günün  düzenlenmesinde emeği geçen herkese en büyük teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Ayrıca bu önemli günümüze katılarak varlıkları ile  bizlere destek olan ve onurlandıran Rektörümüz Prof.Dr. Sn. Cüneyt HOŞCOŞKUN’a , Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Sn. Handan AK’a ve Dekanımız Prof.Dr. Sn. Aydoğan SAVRAN’a da çok teşekkür ediyoruz.

Prof.Dr. Hüseyin KADOĞLU
                                                                                                                                                            Bölüm Başkanı

RESİM GALERİSİ

Bize Ulaşın!