canlı destek

TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı çağrıları açılmış ve başvurular 10 Kasım 2022 Perşembe gününe kadar yapılabilecektir.
27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 14:00’ te gerçekleştirilecek olan ön lisans ve lisans öğrencilerimizin başvurularına açık projelerle ilgili bilgilerin aktarılacağı çevrimiçi toplantıya katılmak için tıklayınız.
Toplantı katılım linki toplantı öncesinde kayıtta belirtmiş olduğunuz mail adresine iletilecektir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ